XXII. Kongres hotelijera

Još uvijek se možete prijaviti na 22. Kongres hotelijera ”Nove perspektive”,  koji će se održati u utorak i srijedu, 1. i 2. prosinca, od 10.30 sati.

Kongres se održava u online formatu, a registracija i praćenje dostupni su na web stranici: https://www.entrio.hr/event/nove-perspektive-22-kongres-hotelijera-8634

U slučaju bilo kakvih problema s prijavom, program kongresa možete pratiti izravno putem poveznice: https://www.entrio.hr/stream/nove-perspektive-22-kongres-hotelijera-8634?access_code=950d6dd1c2080424306480aee5819585  

Praćenje programa omogućeno je besplatno, a program 22. Kongresa hotelijera možete pronaći na poveznici.

 

Što možete očekivati na Kongresu?

„Turizam se i u ovogodišnjim, nestandardnim okolnostima pokazao kao sektor u kojem postoji znanje proizvesti dobar rezultat. I narednu turističku godinu karakterizirat će neizvjesnost te već sada postoji potreba proaktivnog zajedništva javnog i privatnog sektora kako bismo je kvalitetno pripremili te od nje, a i onih koje slijede izvukli maksimum”, Veljko Ostojić, direktor Hrvatske udruge turizma.

„Okupit ćemo ključne ljude hrvatskog turizma i Vlade kako bi zajedno izbistrili očekivanja i sve što trebamo napraviti za dobru pripremu sljedeće sezone, ali i za iskorak narednih godina. Drugi dan je rezerviran za vrhunske domaće i strane stručnjake koji postavljaju trendove u sektoru”, Bernard Zenzerović, direktor Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

 

Iz medija:

U očekivanju početka programa, pročitajte najavni intervju direktora UPUHH-a  i jednu od medijskih najava kongresa.

 

Veljko Ostojić, Predsjednik UPUHH-a

Bernard Zenzerović, Direktor UPUHH-a