Suradnja UPUHH i SGS – povoljnija cijena certifikata za članice

UPUHH je u suradnji s KUH-om (Kamping udruženjem Hrvatske) potpisao sporazum o suradnji sa SGS-om, svjetskim liderom u području certificiranja sa sjedištem u Švicarskoj.

Temeljem potpisanog sporazuma članicama UPUHH-a i KUH-a omogućuje se povoljnija cijena u iznosu od 99,75 € po objektu za dobivanje certifikata SGS-a sigurnosti i čistoće, u sklopu njihovog programa „In partnership with SGS“.

SGS je razvio program verificiranja pod nazivom „In partnership with SGS“ koji omogućava hotelima i kampovima da, ukoliko zadovolje uvjete, u relativno jednostavnom postupku on-line verifikacije dobiju oznaku kojom se potvrđuje sukladnost s njihovim standardima sigurnosti i čistoće.

U nastavku izdvajamo ključne informacije o programu, načinu apliciranja i procesu dobivanja oznake:

  • Cijena: 99,75 € po objektu za korištenje oznake u trajanju od 6 mjeseci
  • Način provođenja verifikacije: Hotel / kamp koji želi dobiti oznaku će nakon plaćanja dobiti link na on-line anketni upitnik koji je potrebno ispuniti, te „uploadati“ dokaze za kritična/ključna pitanja (kao npr. protokole čišćenja, dokaze o provedenim edukacijama i slično; više detalja u prezentaciji u prilogu slideovi od 16 do 20). SGS će provesti neovisnu validaciju (bez izlaska na teren).
  • Marketing i promocija: Hoteli/kampovi koji zadovolje uvjete dobit će mogućnost korištenja „co-brandiranog“ oznake/loga „In partnership with SGS“.
  • Uvjeti za dobivanje oznake: mjerila i kriterije za dobivanje oznake uključuju sljedeće kategorije: 1. Management; 2. Social Distancing Measures; 3. Cleaning and Disinfection protocols;
  • Jezik komunikacije: engleski
  • Dodatna pitanja: za sva pitanja vezana uz navedeni program i proces dobivanja oznake možete se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O SGS-u:
SGS je vodeća svjetska kompanija za inspekcije, verifikacije, testirana i certificiranja, te je prepoznata kao globalni „benchmak“ u navedenim područjima. Kompanija zapošljava više od 94.000 osobe i raspolaže s mrežom od 2.600 ureda i laboratorija širom svijeta. U području turizma SGS surađuje s Accor grupacijom, Radisson hotelima, NH Hotels grupacijom, HRS i drugima.