HSB - natjecanje barmena i Izborna Skupština Hrvatske sekcije barmena, 5.10.2021.

Dana 5. listopada 2021. godine s početkom u 10:00 sati u Rapcu u Hotelu Valamar Bellevue 4*održat će se natjecanje barmena Hrvatske za titulu „The Best Hotel Barmen“, a u 15:00 sati Izborna Skupština Hrvatske sekcije barmena Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske.

Pozivamo Vas da se prijavite i pokažete svoj talent u izradi barskih mješavina.
Glavni sponzori su Badel 1862 i ODK sirupi te Scorpio te vas ovim putem molimo da se pridržavate pravila upotrebe pića sponzora kako bi se izbjegli nesporazumi.
U pravilima je link na kojem možete vidjeti koja pića se nude od ODK sirupi i koja je alkoholna baza koju možete odabrati između tri ponuđena okusa. Popis liquera Marie Brizard možete također naći na netu.
Sve prijave za natjecanje s recepturom šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 02.10.2021. kako bi na vrijeme pripremili pića koja vam trebaju.
Za sve dodatne informacijemolimo javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

U 15:00 sati održat će se Izborna Skupština Hrvatske sekcije barmena, te vas  pozivamo na dostavljanje kandidature za funkcije u sekciji. Sve prijave molimo šaljite na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Biraju se i predsjednici regija pa vas molimo da se ne zaboravite prijaviti. U privitku je punomoć kojom možete ostvariti pravo glasovanja, ukoliko ste spriječeni prisustvovati.
Ujedno napominjemo i da svaki član HSB-a koji je uplatio članarinu 100 kuna ima pravo glasa i prijave za izbore.

Molimo sve članove koji će u bilo kakvom obliku sudjelovati u ovom eventu, da obavezno ponesu maske i pridržavaju se svih epidemioloških mjera.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se druženju.

Dragana Franković
Predsjednica HSB-a

Više u ovoj kategoriji: « Nove preporuke HZJZ-a HUT WEEKLY NEWS »