Partner hrvatskih hotela

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) razvila je program suradnje s vanjskim partnerima pod nazivom "Partner hrvatskih hotela", kojim partnerima nudimo mogućnost uspostavljanja komunikacije s članicama UPUHH-a putem već uhodanih kanala komunikacije.

Kao benefite za partnere ističemo:

  • Direktan mail članicama
  • Uključivanje u newsletter UPUHH-a
  • Objava na web stranici
  • Uključivanje u „Product newsletter“ UPUHH-a
  • Poziv članicama UPUHH-a na evente u organizaciji partnera
  • Pristup bazi podataka članica
  • Trajanje suradnje: 1 godina (moguće i dugoročnija suradnja, uz ostvarivanje popusta).

U slučaju interesa pošaljite nam e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

ina-logo-pozitiv.png

INA d.d.

INA u sklopu suradnje objedinjuje potrošnju svih UPUHH-ovi članica u INA-inoj maloprodajnoj mreži, te se članicama UPUHH-a zbog veće zajedničke potrošnje na INA-nim benzinskim postajama (maloprodaja) odobravaju veći popusti nego što svaka članica ostvaruje pojedinačno.
hep.png

HEP OPSKRBA

HEP-Opskrba, tvrtka je u sastavu HEP grupe koja je osnovana 2003. godine. Vodeći je opskrbljivač na tržištu električne energije u Hrvatskoj s više od 100.500 kupaca. HEP-Opskrba ima značajan udio električne energije iz obnovljivih izvora. 

Sukladno dogovoru o suradnji s društvom HEP – Opskrba d.o.o. zaposlenicima turističkih kompanija članica UPUHH-a odobrava se dodatni popust na cijenu električne energije.

07_rac_rgb_key.jpg

ENTERPRISE HRVATSKA

Enterprise Hrvatska dio je naveće svjetske tvrtke za najam automobila koja posjeduje i iznajmljuje više od 1.5 milijuna vozila te se gotovo sigurno nalazimo na lokaciji blizu vas ili vašeg odredišta putovanja. Putem našeg posebnog programa poslovnog najma automobila prilagođavamo se organizacijama vodeći brigu o potrebama poduzeća pružajući našim klijentima fleksibilna rješenja za njihov vozni park.

hilding-anders.jpg

HILDING ANDERS

Veliki izbor madraca za ugodan san. Izaberite model koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Proizvodni program uključuje veliki broj modela madraca, jastuka, kreveta, podnica i namještaja. Svakom se upitu pristupa individualno kako bi se ponudilo najbolje rješenje na temelju zahtjeva koje on sadrži.
fip.jpg

FORTIUS INTER PARTES d.o.o.

FORTIUS INTER PARTES je lider u pružanju brokerskih usluga za osiguranje u Hrvatskoj s više od 700 klijenata, od kojih je veliki broj upravo iz područja turizma.
Usluga koju pružaju je za članice UPUHH-a besplatna, a u pravilu njihov angažman kod novih klijenata rezultira značajnim smanjenjem premije osiguranja koje klijent plaća i/ili povećanom naplatom šteta.
Društvo FORTIUS INTER PARTES pruža zaokruženu uslugu, od analize postojećih ugovora, procjene potreba, kreiranja optimalnog portfelja, sve do stručne pomoći pri rješavanju odštetnih zahtjeva.  
suitepad-logo.png

SuitePad

SuitePad is a Berlin-based company that provides digital tablet solutions for hotel rooms that act as a digitalized version of the guest directory with the added benefit of increasing communication between hotel staff and guests.
Using the SuitePad tablets in their rooms, guests can book spa appointments, order room service, book activities, and much more—all with the click of a button. SuitePads open up channels of communication between hotel staff and guests that are not available with simple, paper-based guest directories.
Using the SuitePad Backend, hotel staff can send push notifications directly to the SuitePads in guests’ rooms, creating a new and more interactive way of up-selling through the hotel’s outlets.

For more information visit web site WEB IKONA

Institucionalni partneri

 

1.-news_mint_gov_hr.jpg

MINISTARSTVO TURIZMA I SPORTA


HTZ---puna-ivota1.jpg

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA


tzgz.png

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ZAGREBA


logo-aspira-university-college-fin_page-0001.jpg

Visoka škola ASPIRA

Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira osnovana je 2008. godine u Splitu od strane Suvremenog učilišta u Splitu. U svojoj povijesti od 13 godina rada, iza sebe ima niz značajnih projekata poput otvaranja 6 studijskih programa, velikog broja formalnih i neformalnih programa cjeloživotnog učenja te niz projekata na kojima sudjeluje u svojstvu nositelja ili partnera.

Od početka svog djelovanja Aspira se profilirala kao institucija sa širokim spektrom programa i edukacija u području turizma, gastronomije, hotelijerstva i ugostiteljstva na kojima surađujemo s vrhunskim stručnjacima i predavačima.

zamp.jpg

HDS ZAMP

HDS-ZAMP je stručna Služba zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP) Hrvatskog društva skladatelja (HDS) - udruge građana (autora, skladatelja, tekstopisaca) koja se bavi zaštitom i promocijom hrvatskog glazbenog repertoara i kolektivnim ostvarivanjem prava autora glazbenih djela.

Sukladno dugogodišnjoj suradnji i potpisanom sporazumu s HDS-ZAMP turističkim kompanija članicama UPUHH-a odobrava se dodatni popust na obračunatu naknadu.

hsk_logo_1.jpg

HRVATSKI SOMMELIER KLUB

Glavna zadaća Hrvatskog sommelier kluba je napredak profesije sommeliera, produbljivanje svijesti o kulturi hrane i pića, poglavito vina te edukacija profesionalaca kao i građanstva. Članicama UPUHH-a odobravaju dodatne popuste na tečajeve i razne edukacije u organizaciji HSK-a.