Partner hrvatskih hotela

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) razvila je program suradnje s vanjskim partnerima pod nazivom "Partner hrvatskih hotela", kojim partnerima nudimo mogućnost uspostavljanja komunikacije s članicama UPUHH-a putem već uhodanih kanala komunikacije.

Kao benefite za partnere ističemo:

  • Direktan mail članicama
  • Uključivanje u newsletter UPUHH-a
  • Objava na web stranici
  • Uključivanje u „Product newsletter“ UPUHH-a
  • Poziv članicama UPUHH-a na evente u organizaciji partnera
  • Pristup bazi podataka članica
  • Trajanje suradnje: 1 godina (moguće i dugoročnija suradnja, uz ostvarivanje popusta).

U slučaju interesa pošaljite nam e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

ina-logo-pozitiv.png

INA d.d.

INA u sklopu suradnje objedinjuje potrošnju svih UPUHH-ovi članica u INA-inoj maloprodajnoj mreži, te se članicama UPUHH-a zbog veće zajedničke potrošnje na INA-nim benzinskim postajama (maloprodaja) odobravaju veći popusti nego što svaka članica ostvaruje pojedinačno.
hilding-anders.jpg

HILDING ANDERS

Veliki izbor madraca za ugodan san. Izaberite model koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Proizvodni program uključuje veliki broj modela madraca, jastuka, kreveta, podnica i namještaja. Svakom se upitu pristupa individualno kako bi se ponudilo najbolje rješenje na temelju zahtjeva koje on sadrži.
hsk_logo_1.jpg

HRVATSKI SOMMELIER KLUB

Glavna zadaća Hrvatskog sommelier kluba je napredak profesije sommeliera, produbljivanje svijesti o kulturi hrane i pića, poglavito vina te edukacija profesionalaca kao i građanstva. Članicama UPUHH-a odobravaju dodatne popuste na tečajeve i razne edukacije u organizaciji HSK-a.
fip.jpg

FORTIUS INTER PARTES d.o.o.

FORTIUS INTER PARTES je lider u pružanju brokerskih usluga za osiguranje u Hrvatskoj s više od 700 klijenata, od kojih je veliki broj upravo iz područja turizma.
Usluga koju pružaju je za članice UPUHH-a besplatna, a u pravilu njihov angažman kod novih klijenata rezultira značajnim smanjenjem premije osiguranja koje klijent plaća i/ili povećanom naplatom šteta.
Društvo FORTIUS INTER PARTES pruža zaokruženu uslugu, od analize postojećih ugovora, procjene potreba, kreiranja optimalnog portfelja, sve do stručne pomoći pri rješavanju odštetnih zahtjeva.  
ideas.png

IDEAS

IDeaS, dio tvrtke SAS, vodeća je svjetska tvrtka za pružanje usluga i software-a za upravljanje prihodima (revenue management). S više od 30 godina ekspertize IDeaS posluje u 129 zemalja, te opslužuje više od 13.000 klijenata.
Kombinirajući industrijsko znanje s inovativnom tehnologijom za analizu podataka, IDeaS stvara sofisticirane, ali jednostavne načine za osnaživanje revenue menadžera s preciznim, automatiziranim odlukama u koje se mogu pouzdati. Otkrijte veću profitabilnost na https://ideas.com/

Institucionalni partneri

 

1.-news_mint_gov_hr.jpg

MINISTARSTVO TURIZMA I SPORTA


HTZ---puna-ivota1.jpg

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA


tzgz.png

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ZAGREBA