Članstvo

Poštovani budući članovi,

UPUHH je najveća i najreprezentativnija udruga hotelijera u Hrvatskoj koja više od 28 godina uspješno zastupa interese gotovo 400 hrvatskih hotela.

Svijet hotelske industrije i tržište dramatično se mijenja. Brojni čimbenici utječu na naš budući rad pozitivno, ali nažalost i negativno.

Kao pojedinac ili čak kao manji hotelski lanac teško možete odgovoriti na sve izazove. Stoga Vas pozivamo da se pridružite zajednici hotelske industrije i aktivno oblikujete ključne okvire poslovanja, kao i da iskoristite naše specijalizirane usluge.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) predstavlja više od 28 godina uspješnog zagovaranja za boljitak turističke industrije u Zagrebu i u Bruxellesu. Uravnotežen sastav naših članica daje nam reprezentativnost te obuhvaća sve segmente hotelske industrije od „budget“ hotela do luksuznih hotela, od privatnih hotela do brendiranih hotela.

Zašto postati član UPUHH-a?

  • NETWORKING - postani dio najveće mreže hotelijera u Hrvatskoj koja okuplja gotovo 400 hotela iz cijele zemlje s više od 180 pravnih osoba, od najvećih hotelskih kompanije, pa do malih obiteljskih hotela i društava; Sudjeluj u radu Kongresa hotelijera
  • NEKA SE TVOJ GLAS ČUJE - sudjeluj u predlaganju i oblikovanju zakona i pravilnika koji utječu na poslovanje hotela
  • UŠTEDI –ostvari popuste kod naših partnera; 10% popusta na račune HDZ/ZAMP-a; popuste od 0,40 lipa po litri goriva na INA benzinskim postajama; 10% popusta na programe Hrvatskog Sommelier Kluba, ….
  • BESPLATNE EDUKACIJE – svake godine organiziramo edukacije u vrijednosti od cca 200.000 kuna koje su besplatne za članice
  • BUDI INFORMIRAN – ažurno primanje obavijest o stvarima koje utječu na uvjete poslovanja hotela i rad Udruge, te raznih analiza i studija
  • RAZMIJENI ISKUSTVA – kao članica Europskog udruženja hotelijera imamo pristup primjerima dobre prakse širom Europe

Koliko je članarina u UPUHH-u? Nove članice od ove godine ostvaruju pravo na 40% popusta za članarinu u prvoj godini, te popust od 20% za članarinu u drugoj godini. Članarina se plaća kvartalno, sukladno kategoriji i broju kreveta, pa bi primjerice za hotel s 4* koji ima 100 kreveta, kvartalna članarina iznosila 247,50 kuna (s odobrenim popustima). Za sva pitanja oko izračuna članarine stojimo na raspolaganju.

Kako postati član? Ispuni prijavnicu u nastavku i pošalji nam je na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čime se bavimo? Ključna područja djelovanja UPUHH-a su sljedeća: suradnja s domaćim i stranim dionicima, unapređenje poslovne regulative, aktivnosti vezane uz ljudske resurse (edukacije i sl.), stručne inicijative (kategorizacija, digital check in i sl.), te podrška članstvu.

A tko nas zastupa u Bruxellesu? UPUHH je članica HOTREC-a, krovnog udruženje hotelijera i ugostitelja Europe, koje spaja 45 nacionalnih udruženja iz 33 zemlje, što nam omogućuje aktivno uključivanje u proces donošenja odluka u Bruxellesu, kao i pristup primjerima dobre prakse širom Europe.

Postanite član Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), poput više od 400 hotela prije Vas. Pridružite se grupi hotelskih profesionalaca i iskoristite prednosti jake zajednice!

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona +38514836167 ili e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRISTUPNICE ZA ČLANSTVO U UPUHH-u

PRISTUPNICE ZA ČLANSTVO U SEKCIJAMA UPUHH-a