Članstvo

Poštovani budući članovi,

svijet hotelske industrije i tržište dramatično se mijenja. Brojni čimbenici utječu na naš budući rad pozitivno, ali nažalost i negativno.

Kao pojedinac ili čak kao manji hotelski lanac teško možete odgovoriti na sve izazove. Stoga Vas pozivamo da se pridružite zajednici hotelske industrije i aktivno oblikujete ključne okvire poslovanja, kao i da iskoristite naše specijalizirane usluge.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) predstavlja više od 28 godina uspješnog zagovaranja za boljitak turističke industrije u Zagrebu i u Bruxellesu. Uravnotežen sastav naših članica daje nam reprezentativnost te obuhvaća sve segmente hotelske industrije od „budget“ hotela do luksuznih hotela, od privatnih hotela do brendiranih hotela.

Uz uključivanje u redovni rad Udruge, članice UPUHH-a ostvaruju i sljedeće dodatne benefite od članstva:

  • primanje svih obavijesti vezanih za aktivnosti Udruge
  • preferencijalni status pri zaključivanju ugovora s HDS/ZAMP-om (do 50% popusta)
  • besplatne edukacije proizvodno uslužnog-osoblja (konobari, barmeni, kuhari, slastičari, recepcija…..)
  • ostvarivanje popusta na programe u organizaciji Hrvatskog kluba sommeliera
  • ostvarivanje popusta na cijeli niz edukativnih programa i konferencija koje se organiziraju u Hrvatskoj
  • sudjelovanje u radu kongresa hotelijera UPUHH-a i godišnje Skupštine

Kako biste pristupili u članstvo UPUHH-a potrebno je ispuniti pristupnicu koju možete pronaći niže na stranici te je poslati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Članarina se obračunava s obzirom na broj kreveta te kategoriju hotela, a na upit Vam izračunamo članarinu prije pristupanja u članstvo.

Postanite član Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), poput više od 400 hotela prije Vas. Pridružite se grupi hotelskih profesionalaca i iskoristite prednosti jake zajednice!

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona +385 1 4836 167 ili e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRISTUPNICE ZA ČLANSTVO U UPUHH-u

PRISTUPNICE ZA ČLANSTVO U SEKCIJAMA UPUHH-a