• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

O nama

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) je osnovana 1992. godine kao Hrvatsko udruženje hotelijera i ugostitelja. U prosincu 2009. godine Skupština Hrvatskog udruženja hotelijera i ugostitelja usvojila je rezoluciju o osnivanju UPUHH-a kao njegovog nasljednika.

UPUHH je najveća i najreprezentativnija udruga hotelijera u Hrvatskoj koja više od 30 godina uspješno zastupa interese gotovo 400 hrvatskih hotela (i sličnih objekata) kojima upravlja 180 pravnih osoba iz cijele Hrvatske.

UPUHH predstavlja više od 28 godina uspješnog zagovaranja za boljitak turističke industrije u Zagrebu i u Bruxellesu. Uravnotežen sastav naših članica daje nam reprezentativnost te obuhvaća sve segmente hotelske industrije od „budget“ hotela do luksuznih hotela, od privatnih hotela do brendiranih hotela.

članica
0 +
godina
0 +
pravnih osoba
0 +
nacionalnih udruženja
0

Vizija

UPUHH je vodeća profesionalna udruga u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj s dugoročnim razvojnim ciljevima u hotelijerstvu.

Misija

Misija UPUHH-a je okupiti hotelske tvrtke i pojedince radi zaštite i promicanja zajedničkih interesa svih svojih članova i cjelokupne hotelijerske industrije u Hrvatskoj.

Čime se bavimo?

Ključna područja djelovanja UPUHH-a su sljedeća: suradnja s domaćim i stranim dionicima, unapređenje poslovne regulative, aktivnosti vezane uz ljudske resurse (edukacije i sl.), stručne inicijative (kategorizacija, digital check in i sl.), EU fondovi i projekti financirani EU sredstvima te podrška članstvu.

Tko nas zastupa u Bruxellesu?

UPUHH je članica HOTREC-a, krovnog udruženje hotelijera i ugostitelja Europe, koje spaja 45 nacionalnih udruženja iz 33 zemlje, što nam omogućuje aktivno uključivanje u proces donošenja odluka u Bruxellesu, kao i pristup primjerima dobre prakse širom Europe.

Upoznajte naš tim

Veljko Ostojić
predsjednik UPUHH-a
Bernard Zenzerović
direktor UPUHH-a
Ana Kuharić
menadžer strateških projekata i voditelj ureda

Detalji Udruge

Naziv: UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE
Skraćeni naziv: UPUHH
Sjedište: Ulica kneza Borne 2, 10000 Zagreb
OIB: 21805735996
IBAN: HR1723600001102351617
SWIFT ili BIC: ZABAHR2X
Naziv i sjedište banke: Zagrebačka banka d.d., Trg bana Jelačića 10, 10000 Zagreb

Osobe ovlaštene za zastupanje: Bernard Zenzerović – direktor

Skip to content