• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na našu internet stranicu.

Ovi Uvjeti korištenja opisuju pravila i propise za uporabu Internet stranica upuhh.hr
Pristupom i korištenjem naših Internet stranica suglasni ste da u cijelosti prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti Internet stranice upuhh.hr ako ne prihvaćate sve odredbe i uvjete navedene na ovoj stranici.

Sadržaj

Definicije pojmova

Vi, Vaš, Posjetitelj – odnosi se na Vas, osobu koja pristupa ovim internet stranicama i prihvaća ove uvjete i odredbe Udruge.
Udruga, mi, naše, nama – odnosi se na vlasnika ovih internet stranica, Udrugu poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske
Internet stranica – odnosi se na sve internet stranice na domeni upuhh.hr

Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim ili malim slovima, smatra se izmjenjivom i stoga se odnosi na iste.

Uvjeti korištenja

Korištenje ovih Internet stranica podrazumijeva sljedeće uvjete:
·         ove Internet stranice sadrže ili mogu sadržavati materijale koji su naše vlasništvo ili tuđe vlasništvo;
·         ove Internet stranice sadrže ili mogu sadržavati materijale koji su javno slobodni i besplatni za korištenje u komercijalne svrhe;
·         ne smijete objavljivati materijale s ovih Internet stranica bez našeg pismenog odobrenja;
·         ne smijete prodavati, iznajmljivati ili pod-licencirati sadržaje s ovih Internet stranica;
·         ne smijete reproducirati, duplicirati ili kopirati sadržaj s ovih Internet stranica;
·         ne smijete dijeliti sadržaje ovih Internet stranica, osim ako je sadržaj posebno napravljen za dijeljenje i to je jasno naznačeno;
·         korištenje ovih Internet stranica i bilo kakav spor koji bi iz toga mogao nastati podliježe zakonima Republike Hrvatske.

Internet stranice trećih strana

Naša Internet stranica može vas povezati s drugim internet stranicama ili na neki drugi način uključiti reference na informacije, dokumente, softver, materijale i/ili usluge koje pružaju druge strane.
 
Te druge internet stranice nisu pod našom kontrolom, te nismo odgovorni za njihovu točnost, poštivanje autorskih prava, zakonitost, pristojnost ili bilo koji drugi aspekt sadržaja takvih internet stranica, niti smo odgovorni za pogreške ili propuste bilo kakve reference na druge strane ili njihove proizvode i usluge. Uključivanje takve veze ili reference pruža se samo kao pogodnost i ne podrazumijeva odobrenje ili povezanost s internet stranicom ili bilo kakvo jamstvo, bilo izričito ili podrazumijevano.

Odricanje od jamstva i ograničenje odgovornosti

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ovih Internet stranica bez prethodne najave, te nismo odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
 
U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz Vaše korištenje ovih Internet stranica, bilo korištenjem ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati Vama ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s korištenjem ili zlouporabom sadržaja ovih Internet stranica.
 
Sav sadržaj na ovim Internet stranicama je postavljen u dobroj vjeri u svrhu informiranja Posjetitelja i bilo koja informacija na ovim Internet stranicama ne predstavlja pravni ili porezni savjet.

Autorska prava

Udruga polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio i video materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internet stranica bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi, zahtjevu za naknadu štete i/ili se tretirati kao kazneno djelo.
 
Možete pogledati i/ili ispisati ove Internet stranice za svoju osobnu nekomercijalnu upotrebu u skladu s ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.
 
Možete koristiti materijale sa ovih Internet stranica u komercijalne svrhe, ukoliko su ti materijali jasno i nedvosmisleno tako označeni.
 
Neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala koji se nalazi na ovoj web stranici ili u sklopu Usluge može kršiti zakone o autorskim pravima, zakonima o zaštitnim znakovima, zakonima o privatnosti i javnosti i / ili drugim propisima i statutima. Ako smatrate da bilo koji od materijala krši prava bilo koje treće strane, molimo kontaktirajte nas odmah na niže navedenoj adresi e-pošte.

Podaci za kontakt

Rado ćemo primiti Vaše komentare i sugestije u vezi s ovim Uvjetima korištenja, kao i ostale primjedbe.
e-mail: info@upuhh.hr

Promjene u Uvjetima korištenja

Pridržavamo pravo na izmjene ovih Uvjeta korištenja.
Zadnja izmjena je napravljena 30.09.2023.

Skip to content