• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Članstvo

Poštovani budući članovi,

UPUHH je najveća i najreprezentativnija udruga hotelijera u Hrvatskoj koja više od 30 godina uspješno zastupa interese gotovo 400 hrvatskih hotela.

Svijet hotelske industrije i tržište dramatično se mijenja. Brojni čimbenici utječu na naš budući rad pozitivno, ali nažalost i negativno.

Kao pojedinac ili čak kao manji hotelski lanac teško možete odgovoriti na sve izazove. Stoga Vas pozivamo da se pridružite zajednici hotelske industrije i aktivno oblikujete ključne okvire poslovanja, kao i da iskoristite naše specijalizirane usluge.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) predstavlja više od 30 godina uspješnog zagovaranja za boljitak turističke industrije u Zagrebu i u Bruxellesu. Uravnotežen sastav naših članica daje nam reprezentativnost te obuhvaća sve segmente hotelske industrije od „budget“ hotela do luksuznih hotela, od privatnih hotela do brendiranih hotela.

Zašto postati član UPUHH-a?

NETWORKING

Postani dio najveće mreže hotelijera u Hrvatskoj koja okuplja gotovo 400 hotela iz cijele zemlje s više od 180 pravnih osoba, od najvećih hotelskih kompanije, pa do malih obiteljskih hotela i društava; Sudjeluj u radu Kongresa hotelijera.

NEKA SE TVOJ GLAS ČUJE

Sudjeluj u predlaganju i oblikovanju zakona i pravilnika koji utječu na poslovanje hotela.

UŠTEDI

Ostvari popuste kod naših partnera; 10% popusta na račune HDZ/ZAMP-a; popuste od 0,40 lipa po litri goriva na INA benzinskim postajama; 10% popusta na programe Hrvatskog Sommelier Kluba, ….

BESPLATNE EDUKACIJE

Svake godine organiziramo edukacije u vrijednosti od cca 200.000 kuna koje su besplatne za članice.

BUDI INFORMIRAN

Ažurno primanje obavijest o stvarima koje utječu na uvjete poslovanja hotela i rad Udruge, te raznih analiza i studija.

RAZMIJENI ISKUSTVA

Kao članica Europskog udruženja hotelijera imamo pristup primjerima dobre prakse širom Europe.

Čime se bavimo?

Ključna područja djelovanja UPUHH-a su sljedeća: suradnja s domaćim i stranim dionicima, unapređenje poslovne regulative, aktivnosti vezane uz ljudske resurse (edukacije i sl.), stručne inicijative (kategorizacija, digital check in i sl.), te podrška članstvu.

A tko nas zastupa u Bruxellesu?

UPUHH je članica HOTREC-a, krovnog udruženje hotelijera i ugostitelja Europe, koje spaja 45 nacionalnih udruženja iz 33 zemlje, što nam omogućuje aktivno uključivanje u proces donošenja odluka u Bruxellesu, kao i pristup primjerima dobre prakse širom Europe.

Postanite član Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), poput više od 400 hotela prije Vas. Pridružite se grupi hotelskih profesionalaca i iskoristite prednosti jake zajednice!

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona +385 1 4836 167 ili e-maila: info@upuhh.hr

Koliko je članarina u UPUHH-u?

Nove članice od ove godine ostvaruju pravo na 40% popusta za članarinu u prvoj godini, te popust od 20% za članarinu u drugoj godini. Članarina se plaća kvartalno, sukladno kategoriji i broju kreveta, pa bi primjerice za hotel s 4* koji ima 100 kreveta, kvartalna članarina iznosila 247,50 kuna (s odobrenim popustima). Za sva pitanja oko izračuna članarine stojimo na raspolaganju.

Kako postati član?

Ispuni prijavnicu u nastavku ili nam piši na e-mail: info@upuhh.hr

Skip to content