• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Najbolji direktor/ica hotela 2023. godine

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) pokrenula je 2023. godine dodjelu nagrada za “Najboljeg direktora/icu hotela u Hrvatskoj”. Ova nagrada prvi puta u Hrvatskoj ističe ključne ljude u hotelijerstvu, one koji pomiču granice i koji su imali značajan utjecaj na svoju struku. Kroz svoje liderstvo, direktori/ce hotela oblikuju iskustva gostiju i stvaraju timove koji su spremni na sve izazove.

 

Nagrada za najboljeg direktora/icu hotela osmišljena je s ciljem da se istakne izvanredan doprinos pojedinca u svijetu hotelijerstva. Ova nagrada ne samo da priznaje stručnost i posvećenost direktora/ice hotela, već ima cilj predstaviti primjere dobre prakse kao inspiraciju za cijelu industriju.

 

Pobjednici natječaja odabiru se na temelju izvanrednih menadžerskih vještina, koje se ogledaju u uspješnom poslovanju objekta te u visokim standardima prepoznatljivosti i kvalitete usluge prema gostima. Osim toga, nominirani kandidati moraju imati dokazanu reputaciju u upravljanju talentima, timskom zadovoljstvu i mentorstvu, kao i pokazati doprinos široj zajednici te svoje snažno zalaganje za razvoj destinacije u kojoj djeluju.

 

Na 25. Kongresu hotelijera po prvi su puta dodijeljene nagrade za najbolje direktore/ice hotela u 2023. godini, a nagrađene je izabrao stručni žiri UPUHH-a. Nagrade su dodijeljene u partnerstvu i suradnji sa prestižnim švicarskim sveučilištem Les Roches. U  kategoriji za najbolju direktoricu hotela s 5 zvjezdica za 2023. godinu nagrađena je Larisa Brljafa iz Maistre, direktorica hotela Lone, koja je proglašena i za ukupno najbolju direktoricu hotela godine. Gđa. Brljafa kao ukupni pobjednik dobiva i glavnu nagradu natječaja, a to je 100% stipendija za master / MBA programe Les Rochesa, sveučilišta iz Švicarske. 

Za najboljeg direktora hotela s 3/4 zvjezdice za 2023. godinu proglašen je Mateo Žiković, iz Aminess Hotels & Resorts, direktor hotela Maestral iz Novigrada. Žiri je dodijelio i posebnu nagradu za posvećenost kvaliteti usluge, a nju je osvojila Belinda Božanja iz Valamar Riviere, direktorica hotela Argossy.

Galerija fotografija

Skip to content