• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Natječaj za “Najboljeg direktora/icu hotela u Hrvatskoj“

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) s ponosom pokreće natječaj za izbor “Najboljeg direktora/icu hotela u Hrvatskoj”. Nagrada će po prvi puta u Hrvatskoj istaknuti ključne ljude u hotelijerstvu, one koji svake godine pomiču granice i koji su imali značajan utjecaj na svoju struku. Kroz svoje liderstvo, direktori/ce hotela oblikuju iskustva gostiju i stvaraju timove koji su spremni na sve izazove.

Nagrada za najboljeg direktora/icu hotela predstavlja priliku da se istakne izvanredan doprinos pojedinca u svijetu hotelijerstva. Ova nagrada ne samo da priznaje stručnost i posvećenost direktora/ice hotela, već ima cilj predstaviti primjere dobre prakse kao inspiraciju za cijelu industriju.

Upravo će zato pobjednik natječaja biti odabran na temelju izvanrednih menadžerskih vještina, koje se ogledaju u uspješnom poslovanju objekta te u visokim standardima prepoznatljivosti i kvalitete usluge prema gostima. Osim toga, nominirani kandidati moraju imati dokazanu reputaciju u upravljanju talentima, timskom zadovoljstvu i mentorstvu, kao i pokazati doprinos široj zajednici te svoje snažno zalaganje za razvoj destinacije u kojoj djeluju.

Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije.

Kako se prijaviti:

  1. Tko se može prijaviti? Kandidati moraju biti trenutni direktori hotela u Hrvatskoj i imati najmanje tri godine menadžerskog iskustva u hotelijerstvu.
  2. Tko kandidira direktore hotela? Moguće je kandidiranje na dva načina: kandidate u pravilu nominiraju kompanije u kojima su zaposleni, odnosno u slučaju gdje je direktor hotela i direktor kompanije moguće je da se kandidat samo-nominira.
  3. Kako ispuniti prijavnicu? Prijavnica je u online formatu i možete je pronaći na POVEZNICI gdje dostavljate sve potrebne informacije o kandidatu/inji te njihovom radu u hotelijerstvu.
  4. Po kojim se kriterijima biraju pobjednici? Tri su kategorije kriterija: 1. Profesionalni razvoj i doprinos poslovanju, 2. Karijerni put i 3. Osobni doprinos razvoju struke, lokalne zajednice i destinacije
  5. Tko bira pobjednike? Naša stručna komisija će pregledati sve prijave i odabrati pobjednike na temelju postignuća i doprinosa hotelijerstvu.
  6. Proglašenje pobjednika: Pobjednik će biti proglašen na svečanoj dodjeli nagrada na 25. Kongresu hotelijera koji će se održati 28. i 29. studenoga 2023.
  7. Rok za prijave? Prijave se primaju do ponedjeljka 06. studenoga 2023.
  8. Nagrade? Pobjednici će biti nagrađeni titulom “Najboljeg direktora/ice hotela u Hrvatskoj”, te nagradom koju su omogućili naši partneri sveučilišta Les Roches i Glion iz Švicarske. Glavna nagrada za najboljeg direktora/ice hotela je jedna 100% školarina za odabrane Executive MBA i Master programe koje ove institucije nudi.  Tri sudjelovanja na Future Hospitality Summit 2024 konferenciji u Dubaiu (uključeni let, smještaj i kotizacija), te 50% popusta na školarine za odabrane Executive MBA i Master programe koje ove dvije institucije nude.

Pozivamo sve kompanije i kolege da iskoriste ovu priliku za nominaciju  iznimnih lidera u hotelijerstvu Hrvatske. Prijavite svoje kolege i podijelite priču o ljudima koji su inspiracija u našoj industriji i šire.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na e-mail: info@upuhh.hr i broj telefona: +385 1 4836 167

Srodni sadržaj po oznakama

Natječaj za Direktora Stručne službe Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske

Na temelju članka 35. i 36. Statuta Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH-a) raspisuje se...
Pročitaj više »
Skip to content