• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

UPUHH info – održana Housekeeping Academy edukacija

Poštovane članice,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je 24. i 25. listopada 2023. godine u hotelu Zonar, Zagreb održana edukativna konferencija pod nazivom “UPUHH Housekeeping Academy” u organizaciji UPUHH-a. Konferenciji je u dva dana trajanja prisustvovalo više od 100 sudionika.

 Predavači na konferenciji bili su predstavnici hotelskih kompanija, konzultantskih firmi, akademske zajednice i eminentnih dobavljača, te su pokrivena sljedeće područja: trendovi u menadžmentu hotelskog domaćinstva; upravljanje ljudskim resursima; higijena i zdravstveni trendovi; odnosi s gostima; primjena suvremenih tehnologija; te održivost (sustainability) u hotelskom domaćinstvu.

Ciljana publika ovog događaja obuhvaća prije svega menadžere hotelskog domaćinstva, djelatnike u hotelskom domaćinstvu, ali i sve ostale menadžere i zaposlenike koji žele dublje razumjeti najnovije trendove u ovom sektoru.

Zahvaljujemo svim sudionicima i našim partnerima Ecolab, Tapess i Hespo, te pozivamo sve kompanije da nam se pridruže sljedeće godine u novom izdanju UPUHH Housekeeping Academy.

Srodni sadržaj po oznakama

UPUHH Housekeeping Academy edukacija; otvorene prijave

UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom "UPUHH Housekeeping Academy", koja će se...
Pročitaj više »
Skip to content