• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE
novosti 870×580

UPUHH F&B Academy 2025

UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy”, koja će se održati 20. i 21.03.2025. godine u hotelu Sheraton, Zagreb. 

Radujemo se Vašem sudjelovanju na ovom događaju.

Cijena:

  • Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike članica UPUHH-a iznosi 280€ + PDV
  • Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike koje nisu članice UPUHH-a iznosi 330€ + PDV

U cijenu je uključeno:

  • Sudjelovanje na edukacijama
  • Edukativni materijal s edukacija u digitalnom obliku
  • Welcome drink
  • Dva coffee breaka
  • Dva ručka
  • Večernji party

U cijenu nije uključen smještaj

Kako sudjelovati:

Svi zainteresirani trebaju se registrirati na sljedećoj poveznici:

Za sva pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju na e-mailu: info@upuhh.hr i telefonu 01/4836-167

Smještaj - Hotel Sheraton Zagreb:

Noćenje s doručkom

  • Dvokrevetna soba / Single use:
    • 115 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom
  • Double room / Double use:
    • 125 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom

Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.

Noćenje s doručkom po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje:

dana
sati
minuta
sekundi

Ključne informacije

  • Početak

    20.03.2025. - 10:30h

  • Završetak

    21.03.2025. - 15:00h

  • Tip

    Edukacija

  • Lokacija

    Hotel Sheraton, Zagreb

  • Moduli

    18 modula

  • Područja

    7 strateških područja

  • Predavači

    30 predavača

  • Cijena za članice

    280€ + PDV

  • Cijena za nečlanice

    330€ + PDV

Organizator

  • UPUHH

    Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske

  • Telefon

    +385 1 4836 167

  • E-mail adresa

    info@upuhh.hr

  • Web stranica

    https://www.upuhh.hr

Program - 20.03.2025. (četvrtak)

10:00 Welcome drink & registracija

10:30 Uvodni pozdrav

10:40 Chef talk by Rudolf Štefan, restoran Pelegrini, Šibenik

11:00 Hrvatska – gourmet destinacija
Renata Vincek, projektni menadžer, Turistička zajednica Kvarnera
Slavija Jačan-Obratov, direktorica razvoja brenda i turističkih proizvoda, Hrvatska turistička zajednica
Moderator: izv.prof.dr.sc. Krešimir Mikinac, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

11:20 Where Technology meets Nature
Goranka Košta, direktorica prodaje i marketinga, Nektar Natura

11:30 Vještine za budućnost – profesionalni razvoj i usavršavanje
Deana Vrban, voditeljica razvoja i selekcija, Valamar Riviera             
Nada Kozina, Human Resources Director at Mövenpick Kvarner Bay Hotel & residences
Moderator: prof. dr. sc. Kristina Črnjar, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

12:00 Coffee break & networking

12:30 Perspective from the Top: Gastronomija u vrhunskom hotelijerstvu
Augustin Češljić, F&B Manager at Aminess
Sanjin Ilić, Assistant Hotel Director at Heritage Hotel Miramare Crikvenica
Moderator: Erik Štemberga, F&B Sector Director Deputy Valamar

13:00 Marketing restorana: Od osnova do uspješnih marketinških kampanja
Adriano Požarić, Turizam Info

13:30 Moj put ka enogastronomskoj izvrsnosti
Katarina Vrenc, Chefica at bistro Sopal
Kristijan Harjač, Sommelier&Restaurant manager at Noel Zagreb
Moderator: Sandi Paris, Food and Beverage Specialist at Valamar Riviera

14:00 Ručak & networking

15:00 Cooking workshop 1: Zdravo i zeleno – zero waste (B sekcija)
Jurica Obol, Chef at Food&Wine bar Ganeum, Lovran

15:00 Sommelier workshop 2: Kako povećati prodaju vina? (A sekcija)
Mario Meštrović, restoran Kaiser, Zagreb

16:00 Coffee workshop 3: Noviteti u svijetu kave (A sekcija)
Domagoj Trusić, Hug&Punch
Lori Brnčić, Filteraj specialty coffee & refill shop

16:00 Cocktails workshop 4: Spritz – trend ili komocija (B sekcija)
Zoran Lukić, Chief advisor for drinks, cocktails and bars at Valamar Riviera

20:00 Evening networking&party: A Little Party Never Killed Nobody + 2025 UEFA Nations League utakmica: Hrvatska–Francuska
Free drinks&music by DJ Leggero
Lokacija: Hocus Pocus, Pavla Šubića 1, Zagreb

Program - 21.03.2025. (petak)

10:00 Chef talk
Jeffrey Vella, Corporate Food and Beverage Director at Maistra

10:30 Wine Trends vs. Consumer Resilience
Vincenzo Aiosi, Les Roches Switzerland

11:00 Tehnologije koje mijenjaju okus budućnosti
Katja Bonin, Laser line d.o.o.
Dražen Kovačević, Laser line d.o.o.
Pero Pehar, Founder and CEO at Master F&B digital menu
Moderator: izv.prof.dr.sc. Tomislav Car, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

11:30 Lokalnost & novi okusi u gastronomskoj ponudi
Robert Benzia, Food&Wine bar Ganeum, Lovran
Zdravko Tomšić, Chef d.o.o.
Janez Bratovž, JB Restaurant Ljubljana
Moderator: prof.dr.sc. Greta Krešić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

12:00 Od polja do stola – primjeri dobre prakse
Maja Orbanić, Mljekara Latus
Tedi Chiavalon, OPG Chiavalon
Hrvoje Maturanec, The M Brothers
Moderator: Edmondo Šuran, Voditelj Centra za razvoj ruralnog poduzetništva, AZRRI

12:30 Coffee break & networking

13:00 Cooking workshop 5: Snaga teritorija – edukacija kao temelj valorizacije lokalnih proizvoda i kreiranje autentične hrvatske gastronomije (B sekcija)
Robert Perić, Ugostiteljska škola Pula

13:00 Cocktails workshop 6: Koktel kultura u hotelijerstvu (A sekcija)
Vjenceslav Madić, F&B Service&Cost control Manager at Esplanade Zagreb Hotel

14:00 Cooking workshop 7: Suvremene tehnike u hotelskom slastičarstvu (B sekcija)
Bojana Bukvić, Corporate Executive Pastry Chef at Aminess

14:00 Sommelier workshop 8: Pjenušci: Doživljaj luksuza u hotelima (A sekcija)
Emil Perdec, Sommelier & F&B manager at Plava laguna
Tomislav Mikinac, Maitre D’ and Head Sommelier at Nebo Restaurant&Lounge by Deni Srdoč

15:00 Ručak & networking

16:00 Kraj konferencije

Predavači

img

doc. dr. sc. Krešimir Mikinac

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Dario Kinkela

Valamar Riviera

img

Boris Šuljić

Boškinac

img

Emil Perdec

Plava Laguna

img

Igor Kotaran

Metro Cash & Carry

img

Alexandre Gamberoni

Les Roches

img

Jeffrey Vella

Maistra

img

Zdravko Tomšić

Chef d.o.o.

img

Matija Bogdan

Aminess

img

Edmondo Šuran

Agencija za razvoj Istre

img

Karlo Vulin

Boogie Lab

img

Goranka Košta

Nektar Natura

img

Melkior Bašić

Aminess

img

Alexander Orlandini

Orlandini Consulting

img

Katja Bonin

Laserline

img

Saša Simić

Laserline

img

Leo Vežnaver

Laserline

img

Marko Henrik Marinšek

Wordline

img

Edi Licul

Valamar Riviera

img

Marko Petrušić

Scorpio

img

Mario Majcen

Hrvatska sekcija barmena

img

Adriano Požarić

Turizam info

img

Robert Benzia

Food &Wine bar Ganeum

img

prof. dr. sc. Greta Krešić

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Barbara Olenik Staničić

Jadran d.d.

img

Danijel Nekić

Crvena Luka

img

prof.dr.sc. Kristina Črnjar

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Davor Butković

Kult Plave Kamenice

img

Lidija Galić-Poljarević

Saponia

img

Vjenceslav Mandić Kishoni

Esplanade Zagreb

img

Domagoj Trusić

Hug & Punch

img

Tomislav Tomac

Vinarija Tomac

img

Danijel Šarušić

Pago Hrvatska

img

Tomislav Mikinac

Hilton Costabella Rijeka

img

Sandi Paris

Valamar Riviera

img

Vedran Gulin

Soi Fusion

img

Lori Brnčić

Filteraj

img

Antonijo Špoljarić

PPD Global

Partneri

Premium sponzori

Novosti vezane za UPUHH F&B Academy 2025

22.03.2025.

Više od 120 sudionika UPUHH F&B Academy

UPUHH je u dvodnevnoj konferenciji ponovno okupio preko 120 sudionika, djelatnika hotelske industrije koji sudjeluju u radu odjela hrane i pića

Novosti UPUHH F&B Academy
16.12.2024.

F&B Academy, 20. i 21.03.2025.

“UPUHH F&B Academy 2025” donosi sadržaj usmjeren na najnovije trendove i strategije u odjelu hrane i pića

Edukacije Obavijesti UPUHH F&B Academy