UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy”, koja će se održati 20. i 21.03.2025. godine u hotelu Sheraton, Zagreb.
Radujemo se Vašem sudjelovanju na ovom događaju.
U cijenu je uključeno:
U cijenu nije uključen smještaj
Svi zainteresirani trebaju se registrirati na sljedećoj poveznici:
Za sva pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju na e-mailu: info@upuhh.hr i telefonu 01/4836-167
Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.
Noćenje s doručkom po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje:
20.03.2025. - 10:30h
21.03.2025. - 15:00h
Edukacija
Hotel Sheraton, Zagreb
18 modula
7 strateških područja
30 predavača
280€ + PDV
330€ + PDV
Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske
+385 1 4836 167
info@upuhh.hr
https://www.upuhh.hr
10:00 Welcome drink & registracija
10:30 Uvodni pozdrav
10:40 Keynote interview: Globalni trendovi u gastronomiji Rudi Štefan, restoran Pellegrini, Šibenik
11:00 Hrvatska – gourmet destinacija
Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera
Slavija Jačan – Obratov, direktorica razvoja brenda i turističkih proizvoda, Hrvatska turistička zajednica
Moderator: izv. prof. dr.sc. Krešimir Mikinac, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
11:30 Predavanje by Les Roches Switzerland
12:00 Coffee break & networking
12:30 Perspective from the Top: Gastronomija u vrhunskom hotelijerstvu
Augustin Češljić, F&B Manager at Aminess
Sanjin Ilić, Assistant Hotel Director at Heritage Hotel Miramare Crikvenica
Moderator: Boris Lovrenčić, Director of Operations at Turisthotel
13:00 Marketing restorana: Od osnova do uspješnih marketinških kampanja
Adriano Požarić, Turizam Info
13:30 Moj put ka enogastronomskoj izvrsnosti
Katarina Vrenc, Chefica at bistro Sopal
Kristijan Harjač, Sommelier G Restaurant manager at Noel Zagreb
Moderator: Sandi Paris, Food and Beverage Specialist at Valamar Riviera
14:00 Ručak & networking
15:00 Cooking workshop 1: Zdravo i zeleno – zero waste
Jurica Obol, Chef at Food G Wine bar Ganeum, Lovran
15:00 Sommelier workshop 2: Kako povećati prodaju vina?
Mario Meštrović, restoran Kaiser, Zagreb
16:00 Coffe workshop 3: Noviteti u svijetu kave
Domagoj Trusić, Hug G Punch
16:00 Cocktails workshop 4: Spritz – trend ili komocija
Zoran Lukić, Chief advisor for drinks, cocktails and bars at Valamar Riviera
20:00 Evening networking&party: A Little Party Never Killed Nobody + 2025 UEFA Nations League utakmica: Hrvatska–Francuska
Free drinks G music by DJ Leggero
Lokacija: Hocus Pocus, Pavla Šubića 1, Zagreb
10:00 Keynote interview: Chef talk
Jeffrey Vella, Corporate Food and Beverage Director at Maistra
10:20 Vještine za budućnost - profesionalni razvoj i usavršavanje
Tea Cergna, Learning and development director, Valamar Riviera
Jelena Papeša, Maistra
Nada Kozina, Human Resources Director at Mövenpick Kvarner Bay Hotel & residences
Moderator: prof. dr. sc. Kristina Črnjar, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
10:50 Tehnologije koje mijenjaju okus budućnosti
Katja Bonin, Laser line d.o.o.
Pero Pehar, Founder and CEO at Master F&B digital menu
Moderator: doc. dr. sc. Tomislav Car, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
11:15 Lokalnost G novi okusi u gastronomskoj ponudi
Robert Benzia, Food G Wine bar Ganeum, Lovran
Zdravko Tomšić, Chef d.o.o.
Igor Jagodic, Chef at Restaurant Strelec
Moderator: prof. dr. sc. Greta Krešić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
11:45 Od polja do stola – primjeri dobre prakse
Maja Orbanić, Mljekara Latus
Tedi Chiavalon, OPG Chiavalon
Hrvoje Maturanec, The M Brothers
Moderator: Edmondo Šuran, AZZRI
12:15 Coyee break G networking
12:45 Cooking workshop 5: Cooking show by AZRRI
Robert Perić, Ugostiteljska škola Pula
12:45 Cocktails workshop 6: Koktel kultura u hotelijerstvu
Vjenceslav Madić, F&B Service G Cost control Manager at Esplanade Zagreb Hotel
13:45 Cooking workshop 7: Slastičarska izvrsnost u hotelijerstvu
Bojana Bukvić, Corporate Executive Pastry Chef at Aminess
13:45 Sommelier workshop 8: Pjenušci: Doživljaj luksuza u hotelima
Emil Perdec, Sommelier & F&B manager at Plava laguna
Tomislav Mikinac, Maitre D' and Head Sommelier at Nebo Restaurant G Lounge by Deni Srdoč
14:30 Ručak & networking
15:30 Kraj konferencije
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Valamar Riviera
Boškinac
Plava Laguna
Metro Cash & Carry
Les Roches
Maistra
Chef d.o.o.
Aminess
Agencija za razvoj Istre
Boogie Lab
Nektar Natura
Aminess
Orlandini Consulting
Laserline
Laserline
Laserline
Wordline
Valamar Riviera
Scorpio
Hrvatska sekcija barmena
Turizam info
Food &Wine bar Ganeum
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Jadran d.d.
Crvena Luka
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Kult Plave Kamenice
Saponia
Esplanade Zagreb
Hug & Punch
Vinarija Tomac
Pago Hrvatska
Hilton Costabella Rijeka
Valamar Riviera
Soi Fusion
Filteraj
PPD Global
Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koje “čine razliku”. Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) ovog je tjedna održala dvodnevnu edukativnu konferenciju – UPUHH F&B Academy 2024
UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy” koja će se održati 28. i 29. veljače 2024. godine u hotelu Westin, Zagreb.
“UPUHH F&B Academy” donosi sadržaj usmjeren na najnovije trendove i strategije u odjelu hrane i pića.