• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE
novosti 870×580

UPUHH F&B Academy 2025

UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy”, koja će se održati 20. i 21.03.2025. godine u hotelu Sheraton, Zagreb. 

Radujemo se Vašem sudjelovanju na ovom događaju.

Cijena:

  • Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike članica UPUHH-a iznosi 280€ + PDV
  • Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike koje nisu članice UPUHH-a iznosi 330€ + PDV

U cijenu je uključeno:

  • Sudjelovanje na edukacijama
  • Edukativni materijal s edukacija u digitalnom obliku
  • Welcome drink
  • Dva coffee breaka
  • Dva ručka
  • Večernji party

U cijenu nije uključen smještaj

Kako sudjelovati:

Svi zainteresirani trebaju se registrirati na sljedećoj poveznici:

Za sva pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju na e-mailu: info@upuhh.hr i telefonu 01/4836-167

Smještaj - Hotel Sheraton Zagreb:

Noćenje s doručkom

  • Dvokrevetna soba / Single use:
    • 115 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom
  • Double room / Double use:
    • 125 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom

Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.

Noćenje s doručkom po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje:

dana
sati
minuta
sekundi

Ključne informacije

  • Početak

    20.03.2025. - 10:30h

  • Završetak

    21.03.2025. - 15:00h

  • Tip

    Edukacija

  • Lokacija

    Hotel Sheraton, Zagreb

  • Moduli

    18 modula

  • Područja

    7 strateških područja

  • Predavači

    30 predavača

  • Cijena za članice

    280€ + PDV

  • Cijena za nečlanice

    330€ + PDV

Organizator

  • UPUHH

    Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske

  • Telefon

    +385 1 4836 167

  • E-mail adresa

    info@upuhh.hr

  • Web stranica

    https://www.upuhh.hr

Preuzimanje brošure

Program - 20.03.2025. (četvrtak)

10:00 Welcome drink & registracija
10:30 Uvodni pozdrav
10:40 Keynote interview: Globalni trendovi u gastronomiji
Rudi Štefan, restoran Pellegrini, Šibenik
11:00 Hrvatska – gourmet destinacija
Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera
Slavija Jačan – Obratov, direktorica razvoja brenda i turističkih proizvoda, Hrvatska turistička zajednica
Moderator: izv. prof. dr.sc. Krešimir Mikinac, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
11:30 Predavanje by Les Roches Switzerland
12:00 Coffee break & networking
12:30 Perspective from the Top: Gastronomija u vrhunskom hotelijerstvu
Augustin Češljić, F&B Manager at Aminess
Sanjin Ilić, Assistant Hotel Director at Heritage Hotel Miramare Crikvenica
Moderator: Boris Lovrenčić, Director of Operations at Turisthotel
13:00 Marketing restorana: Od osnova do uspješnih marketinških kampanja
Adriano Požarić, Turizam Info
13:30 Moj put ka enogastronomskoj izvrsnosti
Katarina Vrenc, Chefica at bistro Sopal
Kristijan Harjač, Sommelier G Restaurant manager at Noel Zagreb
Moderator: Sandi Paris, Food and Beverage Specialist at Valamar Riviera
14:00 Ručak & networking
15:00 Cooking workshop 1: Zdravo i zeleno – zero waste
Jurica Obol, Chef at Food G Wine bar Ganeum, Lovran
15:00 Sommelier workshop 2: Kako povećati prodaju vina?
Mario Meštrović, restoran Kaiser, Zagreb
16:00 Coffe workshop 3: Noviteti u svijetu kave
Domagoj Trusić, Hug G Punch
16:00 Cocktails workshop 4: Spritz – trend ili komocija
Zoran Lukić, Chief advisor for drinks, cocktails and bars at Valamar Riviera
20:00 Evening networking&party: A Little Party Never Killed Nobody + 2025 UEFA Nations League utakmica: Hrvatska–Francuska 
Free drinks G music by DJ Leggero
Lokacija: Hocus Pocus, Pavla Šubića 1, Zagreb

Program - 21.03.2025. (petak)

10:00 Keynote interview: Chef talk
Jeffrey Vella, Corporate Food and Beverage Director at Maistra
10:20 Vještine za budućnost - profesionalni razvoj i usavršavanje
Tea Cergna, Learning and development director, Valamar Riviera
Jelena Papeša, Maistra
Nada Kozina, Human Resources Director at Mövenpick Kvarner Bay Hotel & residences
Moderator: prof. dr. sc. Kristina Črnjar, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
10:50 Tehnologije koje mijenjaju okus budućnosti
Katja Bonin, Laser line d.o.o.
Pero Pehar, Founder and CEO at Master F&B digital menu
Moderator: doc. dr. sc. Tomislav Car, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
11:15 Lokalnost G novi okusi u gastronomskoj ponudi
Robert Benzia, Food G Wine bar Ganeum, Lovran
Zdravko Tomšić, Chef d.o.o.
Igor Jagodic, Chef at Restaurant Strelec
Moderator: prof. dr. sc. Greta Krešić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
11:45 Od polja do stola – primjeri dobre prakse
Maja Orbanić, Mljekara Latus
Tedi Chiavalon, OPG Chiavalon
Hrvoje Maturanec, The M Brothers
Moderator: Edmondo Šuran, AZZRI
12:15 Coyee break G networking
12:45 Cooking workshop 5: Cooking show by AZRRI
Robert Perić, Ugostiteljska škola Pula
12:45 Cocktails workshop 6: Koktel kultura u hotelijerstvu 
Vjenceslav Madić, F&B Service G Cost control Manager at Esplanade Zagreb Hotel
13:45 Cooking workshop 7: Slastičarska izvrsnost u hotelijerstvu
Bojana Bukvić, Corporate Executive Pastry Chef at Aminess
13:45 Sommelier workshop 8: Pjenušci: Doživljaj luksuza u hotelima
Emil Perdec, Sommelier & F&B manager at Plava laguna
Tomislav Mikinac, Maitre D' and Head Sommelier at Nebo Restaurant G Lounge by Deni Srdoč
14:30 Ručak & networking
15:30 Kraj konferencije

Predavači

img

doc. dr. sc. Krešimir Mikinac

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Dario Kinkela

Valamar Riviera

img

Boris Šuljić

Boškinac

img

Emil Perdec

Plava Laguna

img

Igor Kotaran

Metro Cash & Carry

img

Alexandre Gamberoni

Les Roches

img

Jeffrey Vella

Maistra

img

Zdravko Tomšić

Chef d.o.o.

img

Matija Bogdan

Aminess

img

Edmondo Šuran

Agencija za razvoj Istre

img

Karlo Vulin

Boogie Lab

img

Goranka Košta

Nektar Natura

img

Melkior Bašić

Aminess

img

Alexander Orlandini

Orlandini Consulting

img

Katja Bonin

Laserline

img

Saša Simić

Laserline

img

Leo Vežnaver

Laserline

img

Marko Henrik Marinšek

Wordline

img

Edi Licul

Valamar Riviera

img

Marko Petrušić

Scorpio

img

Mario Majcen

Hrvatska sekcija barmena

img

Adriano Požarić

Turizam info

img

Robert Benzia

Food &Wine bar Ganeum

img

prof. dr. sc. Greta Krešić

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Barbara Olenik Staničić

Jadran d.d.

img

Danijel Nekić

Crvena Luka

img

prof.dr.sc. Kristina Črnjar

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Davor Butković

Kult Plave Kamenice

img

Lidija Galić-Poljarević

Saponia

img

Vjenceslav Mandić Kishoni

Esplanade Zagreb

img

Domagoj Trusić

Hug & Punch

img

Tomislav Tomac

Vinarija Tomac

img

Danijel Šarušić

Pago Hrvatska

img

Tomislav Mikinac

Hilton Costabella Rijeka

img

Sandi Paris

Valamar Riviera

img

Vedran Gulin

Soi Fusion

img

Lori Brnčić

Filteraj

img

Antonijo Špoljarić

PPD Global

Partneri

Premium sponzori

Novosti vezane za UPUHH F&B Academy 2025

01.03.2024.

UPUHH F&B Academy 2024 razotkrio gastronomske trendove u hotelijerstvu: inovativni koncepti su sve važniji za privlačenje gostiju

Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koje “čine razliku”. Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) ovog je tjedna održala dvodnevnu edukativnu konferenciju – UPUHH F&B Academy 2024

Novosti UPUHH F&B Academy
06.02.2024.

Prijave na UPUHH F&B Academy

UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom  “UPUHH F&B Academy” koja će se održati 28. i 29. veljače 2024. godine u hotelu Westin, Zagreb.

Novosti UPUHH F&B Academy
19.12.2023.

F&B Academy, edukacija, 28-29.02.2024.

“UPUHH F&B Academy” donosi sadržaj usmjeren na najnovije trendove i strategije u odjelu hrane i pića.

Edukacije Obavijesti UPUHH F&B Academy
Skip to content