• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

4. Leaders in HORECA Summit

‘’4. Leaders in HORECA Summit’’ održati će se 25. i 26. veljače 2019. u Budimpešti, Mađarska.

S naglaskom na razvoj restoraterstva i menadžmenta restorana, na eventu će biti prezentirani izazovi i mogućnosti s kojima se susreću hotelijeri, F&B direktori, vlasnici restorana i glavni chefovi.

 

Sudionici eventa će zajedno s Gergely Borsosom, F&B direktorom u IGH-u, steći uvid u buduće cocktail trendove te sa Tiagom Sabarigom, portugalskim glavnim chefom Costes Downtown restorana, saznati kako se nositi s visokim očekivanjima klijenata, dok će Roy Zsidai, uspiješni poduzetnik u području restoraterstva te osnivač i CEO Zsidai Grupe, predstaviti različite strategije uspiješnog poslovanja i pokretanja vlastitog biznisa.

 

Event će vas inspirirati za unaprijeđenje poslovanja kroz nove koncepte i ideje te ćete moći prisustvovati na networking program tijekom “networking break” koje će se odvijati  tijekom eventa, a pružaju mogućnost povezivanja s kolegama iz industrije. Programom je predviđeno i predstavljanje niza dobavljača opreme i proizvoda iz F&B sektora koji mogu dodatno unaprijediti vaše poslovanje.

 

Glavne prednosti prisustvovanja na eventu uključuju povezivanje s kolegama iz cijele regije, razmijenu znanja te prisustvovanje na B2B sastancima. Sudionici događanja su direktori hotela i uprava, F&B direktori, glavni chefovi te vlasnici i voditelji restorana.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske, kao partner 4. Leaders in HORECA Summit-a, pruža vam jedinstvenu priliku BESPLATNOG sudjelovanja na ovom događanju što uključuje:

 

1) pristup događanju tokom dva dana

 

2) prisustvovanje svim dijelovima programa

3) networking program

4) sve pauze za kavu

5) dnevni ručak

 

Napomena: ponuda vrijedi za 1 predstavnika iz 1 poduzeća.

Ako želite prisustvovati eventu s više zaposlenika vašeg poduzeća, cijena za svaku dodatno prijavljenu osobu iznosi 250 EUR.

Više informacija o događaju možete pročitati na linku: www.thehorecasummit.com

 

Zbog ograničenog broja polaznika, molimo vas da rezervirate svoje sudjelovanje na vrijeme putem e-maila info@wba-alliance.com ili nazovete + 420 797 610 422.

 

 

Veselimo se vašem odazivu na event.

 

 

S poštovanjem,

Ured UPUHH-a

Srodni sadržaj po oznakama
Skip to content