UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy”, koja će se održati 28. i 29. veljače 2024. godine u hotelu Westin, Zagreb. Konferenciju organizira Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) uz podršku partnera METRO, Nektar Natura, Laserline/Wordline i Saponia, te naših brojnih pokrovitelja.
“UPUHH F&B Academy” donosi sadržaj usmjeren na najnovije trendove i strategije u odjelu hrane i pića. Cilj je polaznicima pružiti suvremena znanja iz područja gastronomije i restoraterstva, s fokusom na najnovije trendove, inovacije, tehnologije i održivost.
Polaznici će imati priliku čuti više od 30 govornika, vodećih ljudi (hotelske) F&B scene od kojih ističemo: Jeffery Vella (Maistra), Dario Kinkela (Valamar Riviera), Melkior Bašić (Aminess), Boris Šuljić (Boškinac), Zdravko Tomšić (Chef), Matija Bogdan (Aminess), Robert Benzia (Ganeum) i brojni drugi.
Broj sudionika je ograničen te preporučamo što raniju prijavu kao i rezervaciju smještaja.
Radujemo se Vašem sudjelovanju na ovom događaju.
U cijenu je uključeno:
U cijenu nije uključen smještaj
Svi zainteresirani trebaju se registrirati na sljedećoj poveznici:
Za sva pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju na e-mailu: info@upuhh.hr i telefonu 01/4836-167
Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.
Noćenje s doručkom po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje:
Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.
Polupansion po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje:
28.02.2024. - 10:30h
29.02.2024. - 15:00h
Edukacija
Hotel Westin, Zagreb
16 modula
7 strateških područja
35 predavača
249€ + PDV
299€ + PDV
Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske
+385 1 4836 167
info@upuhh.hr
https://www.upuhh.hr
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Valamar Riviera
Boškinac
Plava Laguna
Metro Cash & Carry
Les Roches
Maistra
Chef d.o.o.
Aminess
Agencija za razvoj Istre
Boogie Lab
Nektar Natura
Aminess
Orlandini Consulting
Laserline
Laserline
Laserline
Wordline
Valamar Riviera
Scorpio
Hrvatska sekcija barmena
Turizam info
Food &Wine bar Ganeum
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Jadran d.d.
Crvena Luka
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Kult Plave Kamenice
Saponia
Esplanade Zagreb
Hug & Punch
Vinarija Tomac
Pago Hrvatska
Hilton Costabella Rijeka
Valamar Riviera
Soi Fusion
Filteraj
PPD Global
Vrijeme | Tema | Predavač |
---|---|---|
10:30-11:00 | Registracija & Piće dobrodošlice | |
11:00-11:10 | Uvodni pozdrav | Bernard Zenzerović & Krešimir Mikinac |
11:10-11:40 | Novi koncepti hrane i pića u hotelijerstvu | Dario Kinkela, Valamar / Boris Šuljić, Boškinac / In conversation with: Emil Perdec, Plava Laguna |
11:40-12:10 | METRO as preferred hospitality partner- feeling the pulse of hospitality | Igor Kotaran / Vlatko Zovko, METRO |
12:10-12:40 | The challenges of generations Z and Alpha entering the hospitality industry | Alexandre Gamberoni, Les Roches |
12:40-13:10 | Coffee break | |
13:10-13:40 | Chef talk | Jeffrey Vella, Maistra / In conversation with: Vedrana Čikeš |
13:40-14:10 | Farm to Table | Zdravko Tomšić, Chef d.o.o. / Matija Bogdan, Aminess / In conversation with: Edmondo Šuran, Azrri |
14:10-14:40 | Ekološka sredstva za čišćenje u profesionalnoj kuhinji | Lidija Galić-Poljarević, Saponia |
14:40-15:40 | Ručak | |
15:40-16:10 | Breakfast is King! | Karlo Vulin, Boogie Lab / Goranka Košta, Nektar Natura / Melkior Bašić, Aminess / In conversation with: Vedran Gulin |
16:10-16:40 | Trendovi i primjena mobilnih rješenja u gastru | Katja Bonin/Saša Simić/Leo Vežnaver, Laseline / Marko Henrik Marinsek, Wordline |
16:40-17:10 | The secrets of success in F&B | Alexander Orlandini, Orlandini Consulting |
17:10-17:40 | Hotel Bars for a New Generation | Edi Licul, Valamar Riviera / Marko Petrušić, Scorpio / In conversation with: Mario Majcen, Hrvatska sekcija barmena |
20:30-24:00 | Evening party | |
Vrijeme | Tema | Predavač |
---|---|---|
10:00-10:30 | 10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte | Adriano Požarić, Turizam Info |
10:30-11:00 | Nutricionistički trendovi | Robert Benzia, Ganeum / In conversation with: Greta Krešić, FMTU |
11:00-11:30 | Nikad bolje plaće, nikad manje radnika | Barbara Olenik Staničić, Jadran d.d. Crikvenica / Danijel Nekić, Crvena Luka d.d. / In conversation with: Kristina Črnjar, FMTU |
11:30-12:00 | Coffee break | |
12:00-12:30 | Gastronomija u vrhunskom hotelijerstvu | Davor Butković, Kult Plave Kamenice / In conversation with: Emil Perdec, Plava Laguna |
12:30-13:00 | The Rise of Hotel Coffee | Vjenceslav Mandić Kishoni, Esplanade Zagreb / Antonijo Špoljarić, PPD Global / Lori Brnčić, Filteraj / In conversation with: Domagoj Trusić, Hug & Punch |
13:00-13:30 | Wine Concepts in Hospitality | Tomislav Tomac, Vinarija Tomac / Danijel Šarušić, Pago Hrvatska / Tomislav Mikinac, Nebo Restaurant, Hilton Costabella Rijeka / In conversation with: Sandi Paris, Valamar Riviera |
13:30-15:00 | Ručak | |