• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

UPUHH F&B Academy 2024

UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy”, koja će se održati 28. i 29. veljače 2024. godine u hotelu Westin, Zagreb. Konferenciju organizira Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) uz podršku partnera METRO, Nektar Natura, Laserline/Wordline i Saponia, te naših brojnih pokrovitelja.

“UPUHH F&B Academy” donosi sadržaj usmjeren na najnovije trendove i strategije u odjelu hrane i pića. Cilj je polaznicima pružiti suvremena znanja iz područja gastronomije i restoraterstva, s fokusom na najnovije trendove, inovacije, tehnologije i održivost.

Polaznici će imati priliku čuti više od 30 govornika, vodećih ljudi (hotelske) F&B scene od kojih ističemo: Jeffery Vella (Maistra), Dario Kinkela (Valamar Riviera), Melkior Bašić (Aminess), Boris Šuljić (Boškinac), Zdravko Tomšić (Chef), Matija Bogdan (Aminess), Robert Benzia (Ganeum) i brojni drugi.

Broj sudionika je ograničen te preporučamo što raniju prijavu kao i rezervaciju smještaja.

Radujemo se Vašem sudjelovanju na ovom događaju.

Cijena:

  • Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike članica UPUHH-a iznosi 249€ + PDV
  • Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike koje nisu članice UPUHH-a iznosi 299€ + PDV

U cijenu je uključeno:

  • Sudjelovanje na edukacijama
  • Edukativni materijal s edukacija u digitalnom obliku
  • Welcome drink
  • Dva coffee breaka
  • Dva ručka
  • Večernji party

U cijenu nije uključen smještaj

Kako sudjelovati:

Svi zainteresirani trebaju se registrirati na sljedećoj poveznici:

Za sva pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju na e-mailu: info@upuhh.hr i telefonu 01/4836-167

Smještaj - Hotel Westin Zagreb:

Noćenje s doručkom

  • Dvokrevetna soba / Single use:
    • 115 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom
  • Double room / Double use:
    • 125 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom

Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.

Noćenje s doručkom po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje:

Polupansion

  • Dvokrevetna soba / Single use:
    • 140 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom
  • Double room / Double use:
    • 175 € / po sobi / po noćenju / noćenje s doručkom

Cijene NE uključuju boravišnu pristojbu, parking.

Polupansion po povlaštenim cijenama rezervirajte ovdje

dana
sati
minuta
sekundi

Ključne informacije

  • Početak

    28.02.2024. - 10:30h

  • Završetak

    29.02.2024. - 15:00h

  • Tip

    Edukacija

  • Lokacija

    Hotel Westin, Zagreb

  • Moduli

    16 modula

  • Područja

    7 strateških područja

  • Predavači

    35 predavača

  • Cijena za članice

    249€ + PDV

  • Cijena za nečlanice

    299€ + PDV

Organizator

  • UPUHH

    Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske

  • Telefon

    +385 1 4836 167

  • E-mail adresa

    info@upuhh.hr

  • Web stranica

    https://www.upuhh.hr

Preuzimanje brošure

Predavači

img

doc. dr. sc. Krešimir Mikinac

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Dario Kinkela

Valamar Riviera

img

Boris Šuljić

Boškinac

img

Emil Perdec

Plava Laguna

img

Igor Kotaran

Metro Cash & Carry

img

Alexandre Gamberoni

Les Roches

img

Jeffery Vella

Maistra

img

Zdravko Tomšić

Chef d.o.o.

img

Matija Bogdan

Aminess

img

Edmondo Šuran

Agencija za razvoj Istre

img

Karlo Vulin

Boogie Lab

img

Goranka Košta

Nektar Natura

img

Melkior Bašić

Aminess

img

Alexander Orlandini

Orlandini Consulting

img

Katja Bonin

Laserline

img

Saša Simić

Laserline

img

Leo Vežnaver

Laserline

img

Marko Henrik Marinšek

Wordline

img

Edi Licul

Valamar Riviera

img

Marko Petrušić

Scorpio

img

Mario Majcen

Hrvatska sekcija barmena

img

Adriano Požarić

Turizam info

img

Robert Benzia

Food &Wine bar Ganeum

img

prof. dr. sc. Greta Krešić

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Barbara Olenik Staničić

Jadran d.d.

img

Danijel Nekić

Crvena Luka

img

prof.dr.sc. Kristina Črnjar

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

img

Davor Butković

Kult Plave Kamenice

img

Lidija Galić-Poljarević

Saponia

img

Vjenceslav Mandić Kishoni

Esplanade Zagreb

img

Domagoj Trusić

Hug & Punch

img

Tomislav Tomac

Vinarija Tomac

img

Danijel Šarušić

Pago Hrvatska

img

Tomislav Mikinac

Hilton Costabella Rijeka

img

Sandi Paris

Valamar Riviera

Moduli - 28.02.2024. - srijeda

VrijemeTemaPredavač
10:30-11:00Registracija & Piće dobrodošlice
11:00-11:10Uvodni pozdravBernard Zenzerović & Krešimir Mikinac
11:10-11:40Novi koncepti hrane i pića u hotelijerstvuDario Kinkela, Valamar / Boris Šuljić, Boškinac / In conversation with: Emil Perdec, Plava Laguna
11:40-12:10METRO as preferred hospitality partner- feeling the pulse of hospitalityIgor Kotaran, METRO
12:10-12:40The challenges of generations Z and Alpha entering the hospitality industryAlexandre Gamberoni, Les Roches
12:40-13:15Coffee break
13:15-13:45Chef talkJeffery Vella, Maistra / In conversation with: Vedrana Čikeš
13:45-14:15Farm to TableZdravko Tomšić, Chef d.o.o. / Matija Bogdan, Aminess / In conversation with: Edmondo Šuran, Azrri
14:15-15:15Ručak
15:15-15:45Breakfast is King!Karlo Vulin, Boogie Lab / Goranka Košta, Nektar Natura / Melkior Bašić, Aminess / In conversation with: Vedran Gulin
15:45-16:15Trendovi i primjena mobilnih rješenja u gastruKatja Bonin/Saša Simić,/Leo Vežnaver, Laseline / Marko Henrik Marinsek, Wordline
16:15-16:45The secrets of success in F&BAlexander Orlandini, Orlandini Consulting
16:45-17:15Hotel Bars for a New GenerationEdi Licul, Valamar Riviera / Marko Petrušić, Scorpio / In conversation with: Mario Majcen, Hrvatska sekcija barmena
20:30-24:00Evening party

Moduli - 29.02.2024. - četvrtak

VrijemeTemaPredavač
09:30-10:0010 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karteAdriano Požarić, Turizam Info
10:00-10:30Nutricionistički trendoviRobert Benzia, Ganeum / In conversation with: Greta Krešić, FMTU
10:30-11:00Nikad bolje plaće, nikad manje radnikaBarbara Olenik Staničić, Jadran d.d. Crikvenica / Danijel Nekić, Crvena Luka d.d. / In conversation with: Kristina Črnjar, FMTU
11:00-11:30Coffee break
11:30-12:00Gastronomija u vrhunskom hotelijerstvuDavor Butković, Kult Plave Kamenice / In conversation with: Emil Perdec, Plava Laguna
12:00-12:30Ekološka sredstva za čišćenje u profesionalnoj kuhinjiLidija Galić-Poljarević, Saponia
12:30-13:00The Rise of Hotel CoffeeVjenceslav Mandić Kishoni, Esplanade Zagreb /Marko Papac, Art'otel by Park Plaza / In conversation with: Domagoj Trusić, Hug & Punch
13:00-13:30Wine Concepts in HospitalityTomislav Tomac, Vinarija Tomac / Danijel Šarušić, Pago Hrvatska / Tomislav Mikinac, Nebo Restaurant, Hilton Costabella Rijeka / In conversation with: Sandi Paris, Valamar Riviera
13:30-15:00Ručak

Premium partneri

Skip to content