• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

UPUHH F&B Academy 2024 razotkrio gastronomske trendove u hotelijerstvu: inovativni koncepti su sve važniji za privlačenje gostiju

Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koje “čine razliku”.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) je 28. i 29. veljače orgaznizirala edukativnu konferenciju – UPUHH F&B Academy 2024.  koju je u dva dana posjetilo više od 140 sudionika. Konferencija je okupila stručnjake iz hotelijerske i ugostiteljske industrije iz cijele Hrvatske, a posvećena je istraživanju i prepoznavanju najnovijih trendova u svijetu hrane i pića.

Konferencija je bila prilika za sudionike da čuju vrhunska predavanja stručnjaka iz hotelske F&B scene. Među govornicima su se istaknuli Jeffrey J Vella iz Maistre, Dario Kinkela iz Valamar Riviere, Matija Bogdan i Melkior Bašić iz Aminessa, Boris Šuljić iz Boškinca, Emil Perdec iz Plave Lagune, Zdravko Tomšić, Davor Butković i mnogi drugi. Neke od tema o kojima su stručnjaci pričali bile su “10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte”, “Izazovi generacija Z i Alpha koje ulaze u ugostiteljstvo”, “ Nikad bolje plaće, nikad manje radnika”, a dotaknuli su se održivosti, utjecaju poljoprivrede, inovacija, trendova, vinske ponude, kave, koktela i mnoge druge.

U današnjem dinamičnom okruženju turizma, gdje su gosti sve zahtjevniji, hrana i piće postaju sve značajniji faktor u privlačenju gostiju. Kada promatramo kvalitetu usluge u hotelima, jedan od ključnih elemenata koji se percipiraju su upravo hrana i piće. Stoga je od iznimne važnosti kontinuirano ulagati u edukaciju, kako bismo osigurali da naši hoteli pružaju vrhunsku uslugu i da imamo zadovoljne goste. Upravo zbog toga smo organizirali UPUHH F&B Academy, kako bismo omogućili stručnjacima iz hotelske industrije stjecanje najnovijih znanja i vještina, razmjenu iskustva, te potaknuli promjene i napredak u području hrane i pića“, izjavio je Bernard Zenzerović, direktor UPUHH-a.

Zahvaljujemo svim sudionicima i našim premium partnerima: METRO, Nektar Natura, Saponia i Laserline/Wordline, te pokroviteljima: Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija; Boogie Lab, Wine & Co. Acqua Panna/San Pellegrio, Hug&Punch, Scorpio, Aura, Badel 1862, Turizam info.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite sljedeće godine u novom izdanju UPUHH F&B Academy. 

Galerija fotografija

Srodni sadržaj po oznakama
Skip to content