• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

UPUHH Hotel Academy 2021.

Zahtjevi za unaprjeđenjem znanja i vještina povećavaju se svakodnevno, na profesionalnom i privatnom planu. Samo oni koji se kontinuirano educiraju moći će udovoljiti novim izazovima i zahtjevima. Upravo zato došlo je vrijeme da se dugogodišnji programi edukacije prilagode i inoviraju, te Vam sa zadovoljstvom predstavljamo novi, osvježeni program online edukacija namijenjenih našim članovima pod nazivom „UPUHH Hotel Academy“.

Novi program pripremljen je u suradnji s glavnim stakeholderima, uključujući članove UPUHH-a, predstavnike obrazovnih institucija i Ministarstva turizma i sporta, dosadašnjih polaznika te konzultantskih kuća. Pri kreiranju programa vodili smo se kriterijima aktualnosti, relevantnosti i stručnosti, imajući u vidu zajednički cilj – oporavak od pandemije.

„UPUHH Hotel Academy“ program edukacije sadrži 12 modula, na kojima sudjeluje 16 predavača, te obuhvaća gotova sva područja hotelskog poslovanja. Osnovne informacije možete pronaći niže:

 Brošura za web moduli 2021jpg

Na poveznici u nastavku možete pronaći brošuru UPUHH Hotel Academy 2021. sa svim detaljima, dok se prijaviti možete na ovom linku.

S obzirom na okolnosti, program će se održati online, a za djelatnike članica UPUHH-a je u potpunosti besplatan. Zahvaljujemo Ministarstvu turizma i sporta koje sufinancira naš program, te partneru programa u 2021.  godini društvu Valamar Riviera d.d.

Nadamo se da će UPUHH-ov edukacijski program, kroz kojega je do sada prošlo više od 9.000 osoba, unaprijediti znanja i vještine naših hotelskih djelatnika, potaknuti ih na razmišljanje o inovativnim pristupima poslovanju te ih pripremiti za izazove hotelskog biznisa budućnosti.

 

KAKO SUDJELOVATI:

  • Edukacije će se održavati u potpunosti online
  • Svi zainteresirani trebaju se registrirati ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici: Obrazac za registraciju
  • Nakon prijave svi prijavljeni polaznici dobiti će na svoje mail adrese link za praćenje edukacija s podacima za prijavu
  • Za sva pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju na e-mailu: info@upuhh.hr i telefonu 01/4836-167

Srodni sadržaj po oznakama

Suradnja UPUHH & Sommelier klub

U 2024. UPUHH nastavlja i proširuje suradnju s Hrvatskim Sommelier Klubom (HSK) vezano uz održavanje...
Pročitaj više »

UPUHH Hotel Academy 2022./2023.

U posljednje tri godine mnogo se toga promijenilo u turizmu, no jedno je ostalo nepromijenjeno...
Pročitaj više »

UPUHH Hotel Academy – radionice

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske uz podršku Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske svake godine...
Pročitaj više »

Turizam u brojkama

Turizam u brojkama U dokumentu na poveznici možete pronaći kratki pregled osnovnih informacija o turizmu...
Pročitaj više »

22. KONGRES HOTELIJERA

22. Kongres hotelijera pod nazivom ”Nove perspektive” organiziran je u nikad neizvjesnijim okolnostima za sljedeću...
Pročitaj više »
Skip to content