• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

XXIII. Kongres hotelijera

UPUHH vizual 2021 small

Ovogodišnje 23. izdanje Kongresa hotelijera ”Nove perspektive” održat će se u Zagrebu, 6. prosinca, s početkom u 10:00 sati, u Hotelu Westin. Kongres će ponovno okupiti sve ključne dionike i donositelje odluka u sektoru turizma. Ove će godine poseban naglasak biti na učincima turizma na hrvatsko gospodarstvo, izazovima i rješenjima vezano uz radnu snagu, investicijama, digitalizaciji, te mogućnostima korištenja sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Detaljniji program možete pronaći u privitku.

23. Kongres hotelijera odvijat će se hibridno – putem online platforme te uživo u hotelu Westin, s ograničenim brojem uzvanika, u skladu s epidemiološkim mjerama, i uz obavezno predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde. Cijena kotizacije iznosi 800,00 kuna po osobi (bez PDV-a), a članovima UPUHH-a odobrava se popust od 20% te kotizacija iznosi 640,00 kuna po osobi (bez PDV-a).

Kako biste uživo prisustvovali Kongresu, potrebno je izvršiti prijavu na linku te izvršiti uplatu kotizacije. Smještaj u hotelu Westin, Zagreb možete rezervirati po povoljnijim uvjetima (od 95 €) putem sljedećeg linka.

Online praćenje Kongresa je besplatno, uz obveznu prijavu na sljedećem linku.

Prijave je potrebno izvršiti najkasnije do 2. prosinca 2021.

Program XXIII. Kongresa hotelijera

UPUHH vizual 2021 small

Srodni sadržaj po oznakama

25. Kongres hotelijera, Zagreb, 28. i 29.11.2023.

25. Kongresa hotelijera - powered by Istratech u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH),...
Pročitaj više »

Naredna turistička sezona bit će zahtjevna zbog neizvjesnosti i povratka konkurencije, ključni su kvalitetna priprema i povratak investicija

Čelnici najvećih turističkih kompanija su oprezno optimistični u očekivanjima za sljedeću sezonu, no upozoravaju na...
Pročitaj više »

24. Kongres hotelijera

Iza nas je turistička sezona koja je u hotelskom smještaju fizičkim pokazateljima gotovo dohvatila razinu...
Pročitaj više »

XXIII. Kongres hotelijera

Ključni izazovi turističkog sektora: Nedostatak radne snage i pokretanje zamrznutih investicija Prema procjenama sektora, sljedeće...
Pročitaj više »

XXIII. Kongres hotelijera

Pročitaj više »
Skip to content