• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Cornell University webinar  

Na webinaru održanom 20. lipnja 2023. s Cornell University predstavljeni su specijalni popusti za članice UPUHH-a za online edukacije koje Cornell nudi na njihovoj platformi eCornell. Cilj webinara bio je dati informacije o ponudi eCornell patforme, metodologiji rada, načinu prijave, best pratice tips i ostale praktične informacije o ponudi Cornell Universitya.

Da podsjetimo, ovom suradnjom Cornell University odobrio je za djelatnike članica UPUHH-a popuste za svoje online edukacijske programe.  Navedenom suradnjom cijena za članice UPUHH-a za pojedinačni kurs (course) iznosi 337$, u odnosu na punu cijenu koja se kreće od 999$ pa do 1199$.  Dogovorena je i mogućnost pohađanja certificiranih programa (certificates) uz primjenu navedenih popusta čime se cijena umanjuje za više od 40%. 

Za sve uspješno završene pojedinačne kurseve i certificirane programe polaznici dobivaju certifikate Cornell Universitya.

Cornell University jedno je od najprestižnijih sveučilišta u SAD-u koje je iznjedrilo čak 50 dobitnika Nobelove nagrade. U sklopu Cornella djeluje i jedna od najboljiih turističkih škola na svijetu Peter and Stephanie Nolan School of Hotel Administration. Nolan School of Hotel Administration redovito se svrstava u top 5 svjetskih obrazovnih programa za turizam u svijetu.

Srodni sadržaj po oznakama

Expedia webinar – booking trendovi, optimizacija prihoda i B2B

Elektroničko fakturiranje nije samo trend, to je transformacijski alat za hotele.
Pročitaj više »

Voxel webinar – prednosti elektroničkog fakturiranja B2B

Elektroničko fakturiranje nije samo trend, to je transformacijski alat za hotele.
Pročitaj više »

Webinar: Hotelske cijene za sezonu 2023; što smo dosad naučili i što dalje?

„Kretanje hotelskih cijena u Hrvatskoj za sezonu 2023; što smo dosad naučili i što dalje?“...
Pročitaj više »
Skip to content