• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Održana 6. dvodnevna edukacijska radionica u sklopu projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”

Dana 4. i 5. studenog 2019. u prostorima STUH-a u Zagrebu održana je  6. dvodnevna edukacijska radionica na projektu “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga” u okviru programa Jačanje socijalnog dijaloga – faza III.

Prvog dana radionice, 4. studenog 2019. predavači Nataša Novaković i Maja Pokrovac educirale su polaznike na teme tehnike prezentiranja i odnosi s medijima. Nakon teoretskog dijela predavanja održan je i praktični rad iz javne komunikacije u sklopu kojega su polaznici i imali trening pred kamerom.

Drugi dan radionice, 5. studenog 2019. predavač Maja Pokrovac je s polaznicima napravila analizu praktičnog dijela predavanja iz prvog dijela predavanja te edukaciju iz strateškog komuniciranja. U drugom dijelu predavanja predvača Nataša Novaković održala je predavanje na temu etičkih kodeksa i nijihove važnosti.

Da podsjetimo, „Jačanje socijalnog dijaloga“ je projekt koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda, a koji za cilj ima povećati učinkovitost, održivost rezultata i kontinuitet socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj.

Vrijednost projekta iznosi 1,4 milijuna kuna. Riječ je o 100% bespovratnim sredstvima koja su dodijeljena Sindikatu turizma i usluga Hrvatske (STUH) kao nositelju projekta te partnerima na projektu: Udruzi poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Udruzi hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Hrvatskom ferijalnom i hostelskom savezu (HFHS), Udruženju obiteljskih i malih hotela (OMH) te Kamping udruženju Hrvatske (KUH).

Srodni sadržaj po oznakama

Održana 7. dvodnevna edukacijska radionica u sklopu projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”

Sedma dvodnevna edukacijska radionica projekta "Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga" održana je 28. i...
Pročitaj više »
UPUHH

Održana 1. radionica projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”

  Početkom veljače 2019., u ponedjeljak i utorak dana 11. i 12. u prostorijama STUH-a,...
Pročitaj više »
Skip to content