• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Uključite se u obilježavanje Svjetskog dana turizma

Upravni odjel za turizam Istarske županije će 27. rujna obilježiti Svjetski dan turizma u Istri. Ove godine pod temom ”Turizam i radna mjesta: Bolja budućnost za sve”. Kao i proteklih godina, prve subote nakon Svjetskog dana turizma, odnosno 28. rujna 2019. na jedan dan građanima i gostima Istre nudit će se razni turistički sadržaji besplatno ili s popustom od 50%. Stoga je Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio javni poziv svim zainteresiranim ponuditeljima turističkih sadržaja u Istri da iskažu interes za sudjelovanje u ovoj inicijativi, a ovu će manifestaciju intenzivno promovirati tijekom rujna, i to na društvenim mrežama, u medijima i putem jumbo plakata, tiskat će se prigodni letci i plakati koji će biti distribuirani svim turističkim zajednicama i sudionicima manifestacije. 

Pozivate se stoga da se uključite i da animirate i ostale da se prijave, te da prema Vašim mogućnostima za tu prigodu organizirate popratna događanja, kako bi svi zajedno doprinijeli uspješnom održavanju ove manifestacije. Svi oni koji žele sa svojim uslugama sudjelovati u obilježavanju Svjetskog dana turizma mogu se prijaviti na mrežnoj stranici Turističke zajednice Istarske županije, na www.istra.hr.

Izvor: Radiolabin.hr

Srodni sadržaj po oznakama

EUSAIR Jadransko-jonska strategija

Održan 12. sastanak Tematske upravljačke skupine za stup 4 - održivi turizam. „Istra Inspirit“ jedan...
Pročitaj više »

MINISTAR TURIZMA U ISTRI Zadovoljan rezultatima: ‘Imamo oko milijardu i pol kuna više fiskaliziranog prometa više nego lani’

Ministar turizma Gari Cappelli obišao je nekoliko lokacija u istarskim Balama te rekao da u prvih osam...
Pročitaj više »
HTZ

ODLIČAN NOVI PROMOTIVNI VIDEO ISTRE / LIFE AS IT SHOULD BE IN ISTRIA!

Pod sloganom – Experience life as it should be in Istria!, novi promotion video Istre,...
Pročitaj više »

Ministar Cappelli održao radni sastanak s predstavnicima hotelske industrije

Ministar turizma Gari Cappelli danas je na radnom sastanku s predstavnicima hotelske industrije i kampova...
Pročitaj više »
Skip to content