• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

HSB – natjecanje barmena i Izborna Skupština Hrvatske sekcije barmena, 5.10.2021.

Dana 5. listopada 2021. godine s početkom u 10:00 sati u Rapcu u Hotelu Valamar Bellevue 4*održat će se natjecanje barmena Hrvatske za titulu „The Best Hotel Barmen“, a u 15:00 sati Izborna Skupština Hrvatske sekcije barmena Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske.

Pozivamo Vas da se prijavite i pokažete svoj talent u izradi barskih mješavina.
Glavni sponzori su Badel 1862 i ODK sirupi te Scorpio te vas ovim putem molimo da se pridržavate pravila upotrebe pića sponzora kako bi se izbjegli nesporazumi.
U pravilima je link na kojem možete vidjeti koja pića se nude od ODK sirupi i koja je alkoholna baza koju možete odabrati između tri ponuđena okusa. Popis liquera Marie Brizard možete također naći na netu.
Sve prijave za natjecanje s recepturom šaljite na mail dragana.frankovic@valamar.com i info@upuhh.hr najkasnije do 02.10.2021. kako bi na vrijeme pripremili pića koja vam trebaju.
Za sve dodatne informacijemolimo javite se na e-mail: dragana.frankovic@valamar.com .

U 15:00 sati održat će se Izborna Skupština Hrvatske sekcije barmena, te vas  pozivamo na dostavljanje kandidature za funkcije u sekciji. Sve prijave molimo šaljite na mail adresu: info@upuhh.hr .
Biraju se i predsjednici regija pa vas molimo da se ne zaboravite prijaviti. U privitku je punomoć kojom možete ostvariti pravo glasovanja, ukoliko ste spriječeni prisustvovati.
Ujedno napominjemo i da svaki član HSB-a koji je uplatio članarinu 100 kuna ima pravo glasa i prijave za izbore.

Molimo sve članove koji će u bilo kakvom obliku sudjelovati u ovom eventu, da obavezno ponesu maske i pridržavaju se svih epidemioloških mjera.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se druženju.

Dragana Franković
Predsjednica HSB-a

Srodni sadržaj po oznakama

ODRŽANO DRUGO NATJECANJE „BEST HOTEL BARMEN“

Više od 30 vrhunskih hrvatskih barmena u Rapcu se borilo za titulu najboljeg  Rabac, 27. travnja...
Pročitaj više »
Skip to content