• UDRUGA PODUZETNIKA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Održan kick-off sastanak projekta Tourism 4.0

4. i 5. svibnja 2022. u Rimu je održan kick-off sastanak projekta Tourism 4.0. u organizaciji glavnog partnera Federturismo Confindustria. Na sastanku svih partnera definirane su obveze i aktivnosti svakog od partnera, te analizirani svi radni paketi, rezultati, kao i timeline projekta.

Projekt Tourism 4.0 ima za cilj razvoj programa izgradnje kapaciteta, prijenosne tehnologije, podrške i pomoći malim i srednjim poduzetnicima turističkog sektora kako bi usvojili i iskoristili nove digitalne tehnologije te na taj način poboljšali svoju produktivnost, održivost i ukupnu poslovnu učinkovitost.

Projekt traje 25 mjeseci, a sredstva su odobrena od strane Europskog vijeća za inovacije i Izvršne agencije za mala i srednja poduzeća (EISMEA) Europske komisije. Ukupna vrijednost iznosi 1,3 milijuna eura, od čega će 420 tisuća eura biti namijenjeno izravnoj podršci start-up poduzetnicima u turizmu.

Projektno partnerstvo se sastoji od deset partnera iz šest zemalja, i to iz sektora turizma, inovacija i poslovnih usluga. Uz Udrugu poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske u projektu još sudjeluju: Federturismo Confindustria (Italija), NEST Centro de Inovação do Turismo (Portugal), Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. (Hrvatska), Cluster Digital de Catalunya (Šapanjolska), Malta Business Bureau (Malta), AEI Cluster Turismo de Extremadura (Španjolska), Málaga TechPark (Španjolska), Regionalna gospodarska komora (Poljska), te Wisdom Guardian LDA YooniK (Portugal).logo projektalogo COSME 

logo COSME 2.png

Srodni sadržaj po oznakama

Produžen rok za prijavu na natječaj za poduzetnike u turizmu u okviru EU projekta Tourism 4.0.

U okviru EU projekta pod nazivom „Tourism 4.0.“ financiranim iz programa COSME otvoren je natječaj za mikro,...
Pročitaj više »

Otvoren natječaj za poduzetnike u turizmu u okviru EU projekta Tourism 4.0.

U okviru EU projekta pod nazivom „Tourism 4.0.“ financiranim iz programa COSME otvoren je natječaj za mikro,...
Pročitaj više »

Tourism 4.0 javni poziv: Innovative technology solutions for the tourism sector

Call for Expression of Interest C.E.I. Deadline 27th of June  Tourism 4.0 Innovative technology solutions...
Pročitaj više »

Kreće novi EU projekt UPUHH-a: Tourism 4.0

UPUHH zajedno s partnerima započinje s provedbom novog EU projekta pod nazivom „Tourism 4.0“ kojem...
Pročitaj više »
Skip to content